Politika privatnosti

Poliklinika Uromedica Novi Sad (u daljem tekstu: “Poliklinika”) posvećena je zaštiti privatnosti svojih pacijenata i posetilaca websajta. Naš pristup poštovanju privatnosti zasniva se na najvišim standardima i principima zaštite ličnih podataka.

Prikupljanje ličnih podataka

Poliklinika prikuplja lične podatke (ime, prezime, e-mail adresa i broj telefona) isključivo u svrhe zakazivanja konsultacija i pregleda u ordinaciji. Svi lični podaci daju se dobrovoljno putem kontaktnih formulara na našem websajtu ili direktno putem telefona i e-maila.

Osim navedenih podataka, možemo automatski prikupljati i određene informacije o vašem uređaju, uključujući podatke o web pretraživaču, IP adresi, vremenu pristupa, i posetama stranicama. Ovi podaci koriste se isključivo u svrhu poboljšanja kvaliteta naših usluga i websajta.

Upotreba ličnih podataka

Prikupljene lične podatke koristimo jedino za zakazivanje konsultacija i pregleda u našoj ordinaciji. Vaši podaci se ne dele sa trećim stranama i koriste se isključivo u navedene svrhe.

Sigurnost podataka

Preduzimamo sve neophodne tehničke i organizacione mere da zaštitimo vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja.

Prava korisnika

Imate pravo da u svakom trenutku zatražite pristup svojim ličnim podacima, kao i ispravku ili brisanje istih. Za sva pitanja ili zahteve vezane za vaše lične podatke, možete nas kontaktirati putem navedenih kontaktnih informacija na našem websajtu.

Politika kolačića

Naš websajt može koristiti kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se čuvaju na vašem uređaju i koji omogućavaju prepoznavanje vašeg uređaja pri ponovnim posetama našem websajtu. Korišćenjem našeg websajta pristajete na upotrebu kolačića. U svakom trenutku možete konfigurisati svoj web pretraživač da odbija kolačiće.

Promene politike privatnosti

Poliklinika zadržava pravo izmene ove politike privatnosti. Sve promene će biti objavljene na našem websajtu. Molimo vas da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim promenama.

Kontakt informacije

Za sva dodatna pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona navedenog na našem websajtu.